Hoppa till sidans innehåll

Newbody och tömning

25 SEP 2018 08:22
  • Skapad: 25 SEP 2018 08:22

Hej!

Ridskolan säljer Newbodys prisvärda kläder tom 14 okt. Vi vill att alla försöker sälja/köpa 5 st paket. Gå in på www. newbody.se och välj produkter-aktuella kataloger. Scrolla till den röda katalogen så der du alla produkter, köper man via webshopen så kan man handla ur alla kataloger. När du sålt/köpt färdigt så registrerar du enkelt din beställning på följande länk:

https://www.newbody.se/reg/TBFEBBJ

Om du behöver hjälp eller har frågor så kontaktar du säljansvarige Maide Sjölander 070-2641069 eller mail This is a mailto link  Nu går vi ihop och hjälps åt, tillsammans är vi starka!

Byggnationer

Nu är trösklar i stallet gjutna och klara, spolspiltan omgjord och klar att användas och sargen i ridhus B är bytt och målad. Vi har även bytt presenningen som delar av ridhusen så nu är den lätt att dra igen. Nu drar det ihop sig till det stora projektet, rivningen och nybyggnationen av servicedelen.

Det är NCC som ska göra jobbet och man har förberett för arbetsbodar för både personal och medlemmar utefter stallet. Det kommer att placeras 8 st arbetsbodar/baracker där föreningen har tillgång till 4 st och NCC 4 st. Vi har börjat att tömma servicedelen på möbler och där kommer det mesta att kastas. Det som får plats i bodarna flyttas dit och övrigt som ska sparas kommer att förvaras där det finns plats på anläggningen.

Vi har behov både av flyttlådor men även av praktisk hjälp med att packa ner det som ska sparas i lådor, skruva ner gardinstänger, hyllor, krokar och annat mm. Hör av dig till kontoret om du har möjlighet att bidra med lite av din tid.

Det kommer att bli lite rörigt under byggtiden men vi kommer att få en jättefin ny servicedel.

Trevlig helg önskar personalen! 

Skribent: Agneta Paulsson
E-post: Adressen Gömd

Granngården logga

Distriktsveterinärerna logga

Sylvestris logga

Timråharven logga

Ågevall dressyr

Jämtkraft logga

NCC logga

 

 

 

Medlemmar och stödjare i ÖFRK - välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Klicka på bilden ovanför.

Postadress:
Östersund-Frösö RK - Ridsport
Frösö Ridcenter
83296 Frösön

Kontakt:
Tel: 063511200, 063103377
E-post: This is a mailto link

Se all info