Hoppa till sidans innehåll

Newbody

16 APR 2019 09:05
  • Skapad: 16 APR 2019 09:05

Hej!

Östersund-Frösö Ridklubb säljer varje termin olika produkter för att tjäna extra pengar. Ridskolan och tävlingssektionen turas om att sälja bl a Newbody, kakor, plastpåsar mm. Föreningen har ca 620 medlemmar och ca 350 st som rider på fast plats varje vecka.

Nu är det ridskolans tur och vi säljer Newbody den här gången, i anslutning till denna försäljning kommer vi även att sälja kryddorna Spicy dream. Så planera in både sommarens kläder och kryddor och passa på att ge bort i present.

Lägg in era beställningar så fort som möjligt, senast 14 maj, så vi hinner skicka slutordern i tid. Vi vill att alla försöker sälja/köpa 5 st paket. Vill du ha en katalog så finns dom på stolen vid ridlistorna i stallet. Klicka in på länken nedan för att registera dig som säljare eller logga in om du varit säljare tidigare. Vi säljer ur den blå katalogen.

https://www.newbody.se/reg/TBRQHSP

 

Hela familjens guide

Om du behöver hjälp eller har frågor så kontaktar du säljansvarige Maide Sjölander 070-2641069 eller mail This is a mailto link  Nu går vi ihop och hjälps åt, tillsammans är vi starka!

Skribent: Agneta Paulsson
E-post: Adressen Gömd

Granngården logga

Distriktsveterinärerna logga

Sylvestris logga

Timråharven logga

Ågevall dressyr

Jämtkraft logga

NCC logga

 

 

 

Medlemmar och stödjare i ÖFRK - välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Klicka på bilden ovanför.

Postadress:
Östersund-Frösö RK - Ridsport
Frösö Ridcenter
83296 Frösön

Kontakt:
Tel: 063511200, 063103377
E-post: This is a mailto link

Se all info