Hoppa till sidans innehåll

Vikarie

15 MAJ 2018 09:56
  • Skapad: 15 MAJ 2018 09:56

Vår duktiga vikarie Rebecka har fått en fast tjänst i Karlstad from i höst så nu söker vi en vikare from 30 juli till 31 dec. Marit börjar arbeta i januari efter sin föräldraledighet. Även timanställning är möjligt. Hör av dig så fort som möjligt, välkommen!

Ridlärare sökes till Östersund-Frösö Ridklubb                                                        

Östersund-Frösö Ridklubb är en ideell förening med ca 630 st medlemmar och ca 350 st uppsittningar varje vecka. Anläggningen ägs av Östersunds kommun och är belägen på vackra Frösön några kilometer utanför Östersund. Under år 2018-2019 satsar Östersunds kommun stort på anläggningen genom att bl a bygga en helt ny servicedel, installera nytt värmesystem, byta belysning i ridhusen och mycket mer. Vi har 2 ridhus 20*40 m, utebana, gräsbana, anlagda ridvägar och plats för 46 st hästar varav föreningen äger 22 st. Vår drivkraft är ge kvalitativ undervisning på välmående hästar anpassade för verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad ridlärare, lägst SRL 2, för ett graviditetsvikariat from augusti 2018. Du är van att på ett pedagogiskt sätt undervisa både barn och vuxna enskilt och i grupp. Du är strukturerad, ansvarsfull och trivs med ett omväxlande arbete som genomförs med stort engagemang. Vi söker dig som lika gärna har lektioner som sitter på kontoret då du sköter kontakten med våra medlemmar via telefon och mail. I tjänsten ingår att tillsammans med ridskolechef planera terminsupplägg och ridgrupper, lägga ut info på hemsida/sociala medier, sköta bokningar, undervisa, tillridning, stalltjänst mm.

Personalgruppen består av 4 st välutbildade ridlärare, en stallpersonal och en vaktmästare samt extra personal. Vi är alla aktiva ryttare och tycker det är viktigt att fortsätta utvecklas och deltar i fortbildningar, träningar och tävlingar. Tjänsten är idag 90% och består av schemalagd arbetstid dag och kvällstid måndag-fredag. Lön enl avtal. Möjlighet till uppstallning av egen häst.

Vid frågor kontakta ridskolechef Agneta Paulsson 070-3448820

Ansökan med CV skickas omgående via mail till This is a mailto link

Skribent: Agneta Paulsson
E-post: Adressen Gömd

Granngården logga

Distriktsveterinärerna logga

Sylvestris logga

Timråharven logga

Ågevall dressyr

Jämtkraft logga

NCC logga

 

 

 

Medlemmar och stödjare i ÖFRK - välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Klicka på bilden ovanför.

Postadress:
Östersund-Frösö RK - Ridsport
Frösö Ridcenter
83296 Frösön

Kontakt:
Tel: 063511200, 063103377
E-post: This is a mailto link

Se all info