Hoppa till sidans innehåll

Info ht-18

24 AUG 2018 11:01
  • Skapad: 24 AUG 2018 11:01

Hej!

Under hösten kommer det att ske en hel del spännande förändringar på Frösö Ridcenter.

Vår servicedel med kontor, omklädningsrum, cafeteria, teorisal mm kommer att rivas/byggas ny och innan det görs ska det byggas en provisorisk vägg i ridhuset så att vi kan fortsätta ridundervisningen. Presenningen som delar ridhuset i två kommer inom kort att bytas till en ny och spolspiltan i stallet ska göras om från grunden. Det medför att minst en av de små toaletterna stängs av. Det ska även gjutas nya trösklar i stallarna.

Den här veckan byts sargen ut i ridhus B och förhoppningsvis är det klart i mitten av v 35. Fram till dess har vi bara tillgång till ett ridhus så ridundervisningen kommer till viss del att bedrivas utomhus oavsett väder. Ta med kläder för ridning utomhus även framöver då vi med kort varsel kan behöva vara ute, vi kan även behöva flytta teoritillfällen.

Under tiden som servicedelen rivs och byggs ny så ställs baracker upp längs stallet. Det kommer att finnas möjlighet för våra medlemmar att byta om, duscha och värma mat. Vi vet ännu inte om det är möjligt att ha kvar omklädningsskåpen någon annanstans eller om dom försvinner. Mer info om det kommer närme.

Vi vet inte när rivningen ska påbörjas men lägger ut information kring detta så fort vi vet mer.

När det gäller ridlärare och personal så arbetar Agneta, Anneli, Erik, Therese och Lars-Åke som vanligt medan Marit är fortsatt föräldraledig fram till årsskiftet. Ann-Sofie Nilsson, Sandra Belin och Wilma Lindström har lektioner tis, ons, tors och sön.

 

                                                                         /Mvh Personalen

Skribent: Agneta Paulsson
E-post: Adressen Gömd

Granngården logga

Distriktsveterinärerna logga

Sylvestris logga

Timråharven logga

Ågevall dressyr

Jämtkraft logga

NCC logga

 

 

 

Medlemmar och stödjare i ÖFRK - välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Klicka på bilden ovanför.

Postadress:
Östersund-Frösö RK - Ridsport
Frösö Ridcenter
83296 Frösön

Kontakt:
Tel: 063511200, 063103377
E-post: This is a mailto link

Se all info