Hoppa till sidans innehåll

INFORMATION

27 JUN 2019 08:40
VI ÖNSKAR ER EN TREVLIG SOMMAR! Under veckorna 27, 28, 29 och 30 har vi semesterstängt
  • Skapad: 27 JUN 2019 08:40

 

Terminsinformation för höstterminen 2019
Hela vårt datasystem har legat nere i över två veckor så därför får ni både fakturor och information senare än det var tänkt. Höstterminen är en abonnemangsperiod så fakturan är nu på 5 st betaltillfällen där det första skulle ha varit i slutet av juni men nu alltså förfaller 5 juli och då blir det två i juli. Då systemet inte medger 6 st delbetalningar så blir det lite komprimerat och betalfritt i november. Nästa faktura kommer alltså sedan i december och avser då vårterminen 2020.
Den nya servicedelen beräknas vara klar och besiktad till den 10 juli då vi börjar inflytt av möbler. Det kommer att vara invigning av den nya byggnaden i höst. De nya lokalerna ger möjlighet till mycket mer verksamhen, även övernattningar. Du som vuxen har möjlighet att nyttja lokalerna om du tex vill anordna avsuttna aktiviteter, hålla föreläsningar. Vi behöver även tips och ideer på vad alla våra medlemmar vill ska anordnas på anläggningen. All verksamhet i föreningen, förutom ridskolans ordinarie verksamhet, bedrivs ideellt så din insats är viktig. Vill du vara med och stötta upp barn och ungdomar genom att starta en ungdomssektion? Kontakta oss för mer info.
Det finns skåp att hyra i de nya omklädningsrummen så skicka mail till This is a mailto link om du vill hyra skåp.
Nu på fredag den 28 juni åker alla ridskolans hästar och ponnyer på sommarbete/semester till Hägra i Dvärsätt. Där äter dom gräs och myser i 4 veckor och kommer hem i slutet av v 30. Under vecka 31 har vi Sommarridning då hästarna rids igång, badas och friseras och du anmäler dig via mail. Mer info om Sommarridningen finns på facebook (sök Östersund-Frösö Ridklubb på facebook) och vår hemsida www.ofrk.se
Vi börjar den ordinarie ridskoleverksamheten v 32 och tackar er alla för den här terminen med önskan om att ni får en härlig sommar!
                                                                     /Hela personalen på Östersund-Frösö Ridklubb
Skribent: Marit Jansson
Epost: Adressen Gömd

Granngården logga

Distriktsveterinärerna logga

Sylvestris logga

Timråharven logga

Ågevall dressyr

Jämtkraft logga

NCC logga

 

 

 

Medlemmar och stödjare i ÖFRK - välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Klicka på bilden ovanför.

Postadress:
Östersund-Frösö RK - Ridsport
Frösö Ridcenter
83296 Frösön

Kontakt:
Tel: 063511200, 063103377
E-post: This is a mailto link

Se all info