Bli medlem i ÖFRK!

Vi är i dagsläget ca. 580 st medlemmar men vill alltid bli fler, bli en du också!

Medlemskap i klubben är obligatorisk för alla lektionsryttare samt för de privatryttare som önskar nyttja anläggningen med sin häst.

Du måste även vara medlem i klubben för att få delta vid våra klubbtävlingar. Om du dessutom löser tävlingslicens för ÖFRK så rider du gratis på alla lokala/regionala hemmatävlingar samt kan få din licenskostnad tillbaka. Läs mer på tävlingssektionens sida.

Du har genom ditt medlemsskap i klubben en olycksförsäkring som gäller vid deltagande i ridskolans verksamhet. Du får även tidningen Häst och ryttare som ges ut av svenska ridsportförbundet.

Du kan antingen ringa kontoret för att få veta mer om hur du blir medlem eller kontakta någon i styrelsen.

Medlemskap för senior kostar 350 kr/år och för junior 200 kr/år. Avgiften faktureras i början av året.

Uppdaterad: 2017-09-12 18:29
Skribent: Rebecca Norman

Medlemmar och stödjare i ÖFRK - välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!
Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Klicka på bilden ovanför.

www.hyrmaskiner.net

www.lansforsakringar.se